Contact

06-816 17 125

INTERIEURADVIES

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe interieur? Heeft u begeleiding nodig bij het realiseren van uw nieuwe inrichting of een verbouwing? Wij helpen u bij het maken van een goede indeling en de keuze voor een kleurplan, de verlichting, de vloer, het uitzoeken van meubels en raambekleding. Kijk voor voorbeelden van interieurprojecten en realisaties in onder andere Amsterdam en Amstelveen op de pagina Portfolio. Meer informatie? Bel 06-81617125 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Basis Interieuradvies aan Huis

Is uw interieur toe aan een restyling of wilt u graag uw plannen bespreken met een professional? Dan is het Basis Interieuradvies aan Huis een geschikte manier om u te oriënteren. Dit basisadvies bestaat uit een mondeling interieuradvies bij u thuis, waarbij u ter plekke wordt geadviseerd over o.a. de indeling van de ruimte, de meubelopstelling en het kleurgebruik van vloeren en wanden. Met dit advies heeft u snel een inspirerend advies voor een sfeervolle en functionele inrichting van de ruimte. U kunt na het advies meteen zelf aan de slag of kunt Casa Feliz inschakelen voor de verdere stappen en realisatie.

De kosten voor een mondeling Interieuradvies aan Huis van 2 uur zijn vanaf € 395,- (één woonruimte).

Buiten Amsterdam en Amstelveen zijn de reiskosten 0,35 cent per kilometer. Afhankelijk van de reistijd kan er een reistijdvergoeding in rekening worden gebracht.

Compleet interieurplan

Na een vrijblijvend, oriënterend gesprek wordt een offerte op maat voor u gemaakt. Na akkoord volgt een intakegesprek waarin verder wordt ingegaan op uw woonwensen en de sfeer die u voor ogen heeft. Niets is zo persoonlijk als uw interieur! Het complete interieurplan bestaat uit:

  • Plattegrond met meubelopstelling
  • Sfeerontwerp d.m.v. moodboard
  • Kleurplan
  • Lichtplan
  • Advies voor vloeren, muren en raamdecoratie
  • Eindpresentatie

Kortom, een professioneel en compleet interieuradvies en interieurontwerp voor de inrichting en interieurstyling van uw woning of bedrijfsruimte. 

Projectbegeleiding

Bij het bouwen van een nieuw huis of de verbouwing van uw woning komt vaak heel wat kijken. Er moeten snel veel verschillende beslissingen genomen worden, zoals bijvoorbeeld de indeling van een nieuwe keuken met apparatuur of een badkamer inclusief tegelwerk en sanitair. Allerlei keuze's over kleuren, materialen, schilderwerk, vloeren en gordijnen moeten overwogen gemaakt worden. Vaak teveel om op te noemen! Het is dan fijn om te kunnen sparren over de vele mogelijkheden. Casa Feliz zorgt door middel van projectbegeleiding voor een stukje rust en overzicht in een drukke periode. Natascha Wever fungeert als aanspreekpunt voor uw aannemer of architect met betrekking tot uw nieuwe interieur.

werk in uitvoering 2018

Werk in uitvoering!

Verbouwing, renovatie en binnenhuisarchitectuur

inspiratie

voor en na 2018

Voor en na

Metamorfose van woonkamer, keuken en badkamer

inspiratie

Contact

Casa Feliz

Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen
06-816 17 125