facebooktwitterlinkedininstagram

 • interieuradvies amstelveen

Interieuradvies

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe interieur? Heeft u begeleiding nodig bij de realisatie van een verbouwing of nieuwe inrichting? Casa Feliz biedt verschillende interieuradviezen om de juiste keuzes te maken voor de indeling van de ruimte, de kleur, de verlichting en meubels, passend bij uw wensen en budget. Kijk voor voorbeelden van interieurprojecten en realisaties in onder andere Amsterdam en Amstelveen op de pagina Projecten. Meer informatie? Bel 06-81617125 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Interieuradvies aan Huis

Kan uw interieur wel een frisse wind gebruiken en wilt u snel tot actie overgaan? Dan is het Interieuradvies aan Huis iets voor u! Dit advies bestaat uit een ca. 3 uur durend mondeling interieuradvies bij u thuis, waarbij u ter plekke wordt geadviseerd over o.a. de indeling, meubelopstelling, kleurgebruik, vloeren, wanden, raamdecoratie, verlichting en woonaccessoires. Met dit advies heeft u snel een inspirerend advies voor een sfeervolle en functionele inrichting van uw woonruimte. U kunt na het advies meteen zelf aan de slag of kunt Casa Feliz inschakelen voor de realisatie.

De kosten voor een mondeling Interieuradvies aan Huis van 3 uur zijn vanaf € 295,- 

Buiten Amsterdam en Amstelveen zijn de reiskosten 0,35 cent per kilometer. Afhankelijk van de reistijd kan er een reistijdvergoeding in rekening worden gebracht.

 

Compleet interieurplan

Na een vrijblijvend, oriënterend gesprek wordt een offerte op maat voor u gemaakt. Na akkoord volgt een intakegesprek waarin verder wordt ingegaan op uw woonwensen en de sfeer die u voor ogen heeft. Niets is zo persoonlijk als uw interieur! Het complete interieurplan bestaat uit:

 • Plattegrond met meubelopstelling
 • Sfeerontwerp d.m.v. moodboard
 • Kleurenplan
 • Lichtplan
 • Advies voor vloeren, muren en raamdecoratie
 • Eindpresentatie

Kortom, een deskundig en compleet interieuradvies en interieurontwerp voor de verbouwing, inrichting en interieurstyling van uw woning of bedrijfsruimte. 

 

Projectbegeleiding

Bij het bouwen van een nieuw huis of de verbouwing van uw woning komt vaak heel wat kijken. Er moeten snel veel verschillende beslissingen genomen worden, zoals bijvoorbeeld de indeling van een nieuwe keuken met apparatuur en materialen of een badkamer inclusief tegelwerk en sanitair. Allerlei keuze's over kleuren, materialen, schilderwerk, vloeren en raamdecoratie moeten overwogen gemaakt worden. Vaak teveel om op te noemen! Het is dan fijn om te kunnen sparren over de vele mogelijkheden. Casa Feliz zorgt door middel van projectbegeleiding voor een stukje rust en overzicht in een drukke periode. Natascha Wever fungeert als aanspreekpunt voor uw aannemer of architect met betrekking tot uw nieuwe interieur.

 

 

Casa Feliz op Instagram

  Colofon

  Webdesign: BungeWerk Webdesign uit Arnhem

  Fotografie: Katja Mali Photography-eigen beelden

  Casa Feliz

  Vijverlaan 2 
  1182 BZ Amstelveen

  06-816 17 125
  info@casafeliz-interieur.nl