Contact

06-816 17 125

Casa Feliz wordt gerund door Natascha Wever. Haar uitdaging ligt in het ontwerpen van interieurs die inspireren en aansluiten bij de lifestyle van haar opdrachtgevers. Natascha heeft al veel interieurprojecten en realisaties in Amsterdam, Amstelveen en wijde omgeving op haar naam staan. 

“Sfeervol en functioneel wonen is mijn doel bij het ontwerpen en inrichten van interieurs. Een interieur dat aansluit bij uw wensen en lifestyle, een mooie en fijne omgeving waar u kunt ontspannen en genieten. Luxueus en comfortabel. Inspiratie haal ik uit verschillende culturen en stijlen, waarbij ik een harmonieuze balans van vorm, materialen en kleurgebruik nastreef. Mooie accessoires, kunst en groendecoratie zijn de finishing touch in het interieur dat ik op maat voor u ontwerp.”

natascha wever interieurstylist

Natascha Wever

Natascha heeft de opleiding Binnenhuisarchitectuur gevolgd en deze afgerond met het behalen van het diploma, erkend door de Stichting Orde van Register-Interieurontwerpers (S.O.R.). Zij staat ingeschreven bij de International Academy of Interiordesign onder nummer 459. Het hiermee verkregen certificaat van “Master of Interiordesign” staat garant voor deskundigheid en kwaliteit.

logo Master of interiordesign

Contact

Casa Feliz

Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen
06-816 17 125