Contact

06-816 17 125

kast vóór interieuradvieskast na interieuradvies

Restyling loungehoek

De rommelige aanblik van de boekenkast was de bewoners een doorn in het oog! Casa Feliz maakte een plan voor de restyling van de kamer en maakte een nieuw ontwerp voor de kast. De spijlen werden opgedikt en aan de onderkant werden deurtjes geplaatst. De kamer is nu een heerlijke, rustige  loungeplek! 

 

 woonkamer voor restylingwoonkamer na restyling

Makeover woonkamer

De bewoners van deze woning wilden graag een stoerdere look met donkere tinten, dus werd de witte open haard zwart geschilderd en is er gekozen voor het prachtige behang Itaya van Arte en grote planten voor een natuurlijke sfeer.

 

Badkamer voorbadkamer na interieuradvies

Badkamer voor en na

Voorheen een gedateerde douche en wastafel, nu wordt dit een moderne badkamer! Project Amstelveen Elsrijk

 

keuken voor keuken makeover Amsterdam na interieuradvies

Makeover keuken

Complete makeover van de keuken van een appartement op de Prinsengracht in Amsterdam, waarbij er door het verwijderen van de ouderwetse tegeltjes en bovenkastjes en het vervangen van de keukenfronten en grepen een compleet nieuwe look gecreërd is! 

 

 

wandkast voor opknapbeurtwandkast na opknapbeurt

Kast wordt bedstede

De bewoonster van dit kleine appartement in Amsterdam wilde graag meer met de ruimte doen. Opdracht was om in de kast ruimte te creëren om te slapen. De ouderwetse wandkasten zijn omgetoverd tot een bedstede met schuifdeuren in Japanse stijl! Tevens is er een nis gemaakt met verlichting om te lezen en is er aan de boven- en onderkant gedacht aan bergruimte.

 

 

prinsengracht amsterdam voor interieurstylingPrinsengracht Amsterdam na interieurstyling

Time for a change! De gedateerde inrichting van deze woonkamer aan de Prinsengracht in Amsterdam is geheel vervangen door een nieuw interieur!

 

 

kantine voorkantine Amstelveen na interieurstyling

Metamorfose van de kantine van tennisvereniging Aemstelburgh in opdracht van Sportbedrijf Amstelveen 

 

 

Contact

Casa Feliz

Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen
06-816 17 125