facebooktwitterlinkedininstagram

Werk in uitvoering!

Laatste loodjes nieuwbouwproject op Zuid-As te Amsterdam

7/2017

Even een kijkje nemen bij de laatste werkzaamheden in een appartement met een spectaculair uitzicht op de Zuid-As te Amsterdam. Anderhalf jaar geleden gestart met het interieurplan, nu is het bijna bewoonbaar! Sfeervolle setting met een donkere keuken en idem dito deuren. Behang Crust van Zimmer +  Rohde.

intermezzo zuidas gustavmahlerlaan amsterdamintermezzo zuidas gustavmahlerlaan amsterdamintermezzo zuidas gustavmahlerlaan amsterdamintermezzo zuidas gustavmahlerlaan amsterdam

Plaatsing glaspui en keuken woning te Almere

11/2016

Verbouwing bijna ten einde op project in Almere! De glaspui is geplaatst en zorgt voor een mooi ruimtelijk effect waardoor buiten en binnen in elkaar over lopen. Vloer geplaatst, keuken gemonteerd en schilder- en behangwerkzaamheden bijna gereed.

schuifpuikeukentrap

Verbouwing woning te Amstelveen

04/2016

Ook dit huis zal er aan moeten geloven, het gedateerde interieur gaat -met behoud van de originele jaren-30 sfeer- plaatsmaken voor een nieuwe en moderne inrichting!  Dat betekent eerst heel veel troep!

verbouwing1verbouwing2verbouwing3

 

Taatsdeuren interieurproject Vijfhuizen

11/2015

Een stalen taatsdeur is een ware eyecatcher in ieder interieur en zorgt voor een exclusieve en stijlvolle uitstraling. Deze glazen, kozijnloze deur roteert langs zijn verticale as en kan zowel naar binnen als naar buiten worden geopend. Het geheel creërt een prachtig ruimtelijk effect en geeft de woon-of werkruimte een moderne en industriële sfeer.  Bijgaand een voorbeeld op mijn interieurproject in Vijfhuizen.

Taatsdeuren interieuradvies Vijfhuizen Amsterdam

 

Plaatsing raamdecoratie en meubels in Amsterdam

09/2015

Inmiddels zijn ook de gordijnen geplaatst op mijn interieurproject in Amsterdam. Gekozen is voor een mooie transparante voile en daarbij passende sluitgordijnen. In samenwerking met Robbert Kramer Interieurs. Tevens is de zithoek gearriveerd zodat het al een stuk opschiet met de inrichting! Bank Valencia van het nederlandse meubelmerk Macazz en lederen fauteuil Marconi van Tommy M.

plaatsing gordijnen amsterdamophangen gordijnen amsterdaminterieuradvies amsterdaminterieuradvies amsterdam

 

Schilderen en behangen in Amsterdam

07/2015

Behangers en schilders lekker aan de slag met het kleuradvies op project Amsterdam Buitenveldert! Voor een bijzonder effect heb ik het behang Itaya van Arte en Mosaic van Harlequin geadviseerd. De verf is uit de Grey lijn van Little Greene, een fraaie collectie grijstinten. In samenwerking met Tappisserie de Luxe.

behangen amsterdam buitenveldertschilderen Amsterdam Buitenveldert interieuradviesbehangItaya Arte behang interieuradvies 

 

Bouw woning in Vijfhuizen

04/2015 

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de bouw van de woning van mijn opdrachtgever in Vijfhuizen. Voor deze woning heb ik een interieuradvies bestaande uit een lichtplan, een kleuradvies en een inrichtingsvoorstel mogen maken. Leuk om na de fase van de plattegrond nu de contouren van het echte huis te zien! 

Bouw woning te Vijhuizen interieuradviesBouw woning te VijhuizenBouw woning Vijhuizen interieuradvies Casa FelizBouw woning te Vijhuizen 

 

Verbouwing 30-er jaren villa in Amstelveen

03/2015

De woning van mijn opdrachtgever in de wijk Elsrijk in Amstelveen wordt flink onder handen genomen! Ik ben gevraagd voor het interieuradvies bestaande uit een lichtplan, een kleuradvies, een materiaaladvies en een interieurplan. Daarna volgt de verdere interieurstyling. Maar eerst verbouwen! Het wordt echt prachtig! Architectonische leiding: Leo van Bemmelen.

verbouwing villa Amstelveen interieurstyling casa felizverbouwing villa Amstelveen olv interieurstyling casa felizverbouwing villa Amstelveen olv interieurstyling casa felizverbouwing villa Amstelveen olv interieurstyling casa feliz

Casa Feliz op Instagram

  Colofon

  Webdesign: BungeWerk Webdesign uit Arnhem

  Fotografie: Katja Mali Photography-eigen beelden

  Casa Feliz

  Vijverlaan 2 
  1182 BZ Amstelveen

  06-816 17 125
  info@casafeliz-interieur.nl