Contact

06-816 17 125

Aanbouw woning Amstelveen Randwijck

De bewoners van een 30-er jaren woning in de wijk Randwijck in Amstelveen riepen de hulp van Casa Feliz in bij de voorbereidingen van de verbouwing van de begane grond. Men wilde graag een grote aanbouw van 4 meter realiseren, waarbij men de keuken bij de woonkamer wilde betrekken. Een echte woonkeuken! Aangezien het hier om een bouwkundig traject ging (staalconstructie in plafond, fundering aanbouw, nieuwe pui, zie foto’s) is er in samenwerking met architect Leo van Bemmelen een plan opgesteld en zijn er door hem nieuwe bouwtekeningen gemaakt. Casa Feliz zorgde voor het inrichtingsvoorstel, het lichtplan, een kleur- en materiaaladvies en een nieuw keukenontwerp. Heel fijn dat we ruim van te voren de tijd hebben gehad om alles op elkaar af te stemmen. De verbouwing is momenteel in volle gang, het resultaat wordt prachtig!

aanbouw woning Amselveen onder begeleiding van interieurstylist Casa Felizaanbouw woning Amselveen onder begeleiding van interieurstylist Casa Felizaanbouw woning Amselveen onder begeleiding van interieurstylist Casa Feliz

 

 

Verbouwing villa Oudekerk aan de Amstel

Voor de verbouwing van een villa in Ouderkerk aan de Amstel ben ik gevraagd een lichtplan te maken en een kleuradvies voor de gehele woning te geven. Bijna alles wordt aangepakt, er komt onder andere een nieuwe keuken, een aanbouw, een nieuwe vloer, een haard en een stalen taatsdeur. Wordt vervolgd!

verbouwing villa Oudekerk aan de Amstel begeleid door interieurstylist Casa Felizverbouwing villa Oudekerk aan de Amstel begeleid door interieurstylist Casa Felizoudekerk3

 

 

Laatste loodjes nieuwbouwproject op Zuid-As te Amsterdam

Even een kijkje nemen bij de laatste werkzaamheden in een appartement met een spectaculair uitzicht op de Zuid-As te Amsterdam. Anderhalf jaar geleden gestart met het interieurplan, nu is het bijna bewoonbaar! Sfeervolle setting met een donkere keuken en idem dito deuren. Behang Crust van Zimmer +  Rohde.

intermezzo zuidas gustavmahlerlaan amsterdamintermezzo zuidas gustavmahlerlaan amsterdamintermezzo zuidas gustavmahlerlaan amsterdamintermezzo zuidas gustavmahlerlaan amsterdam

 

Plaatsing glaspui en keuken woning te Almere

Verbouwing bijna ten einde op project in Almere! De glaspui is geplaatst en zorgt voor een mooi ruimtelijk effect waardoor buiten en binnen in elkaar over lopen. Vloer geplaatst, keuken gemonteerd en schilder- en behangwerkzaamheden bijna gereed.

schuifpuikeukentrap

 

Verbouwing woning te Amstelveen

Ook dit huis zal er aan moeten geloven, het gedateerde interieur gaat -met behoud van de originele jaren-30 sfeer- plaatsmaken voor een nieuwe en moderne inrichting!  Dat betekent eerst heel veel troep!

verbouwing1verbouwing2verbouwing3

 

Taatsdeuren interieurproject Vijfhuizen

Een stalen taatsdeur is een ware eyecatcher in ieder interieur en zorgt voor een exclusieve en stijlvolle uitstraling. Deze glazen, kozijnloze deur roteert langs zijn verticale as en kan zowel naar binnen als naar buiten worden geopend. Het geheel creërt een prachtig ruimtelijk effect en geeft de woon-of werkruimte een moderne en industriële sfeer.  Bijgaand een voorbeeld op mijn interieurproject in Vijfhuizen.

Taatsdeuren interieuradvies Vijfhuizen Amsterdam

 

Plaatsing raamdecoratie en meubels in Amsterdam

Inmiddels zijn ook de gordijnen geplaatst op mijn interieurproject in Amsterdam. Gekozen is voor een mooie transparante voile en daarbij passende sluitgordijnen. In samenwerking met Robbert Kramer Interieurs. Tevens is de zithoek gearriveerd zodat het al een stuk opschiet met de inrichting! Bank Valencia van het nederlandse meubelmerk Macazz en lederen fauteuil Marconi van Tommy M.

plaatsing gordijnen amsterdamophangen gordijnen amsterdaminterieuradvies amsterdaminterieuradvies amsterdam

 

Schilderen en behangen in Amsterdam

Behangers en schilders lekker aan de slag met het kleuradvies op project Amsterdam Buitenveldert! Voor een bijzonder effect heb ik het behang Itaya van Arte en Mosaic van Harlequin geadviseerd. De verf is uit de Grey lijn van Little Greene, een fraaie collectie grijstinten. In samenwerking met Tappisserie de Luxe.

behangen amsterdam buitenveldertschilderen Amsterdam Buitenveldert interieuradviesbehangItaya Arte behang interieuradvies 

 

Bouw woning in Vijfhuizen

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de bouw van de woning van mijn opdrachtgever in Vijfhuizen. Voor deze woning heb ik een interieuradvies bestaande uit een lichtplan, een kleuradvies en een inrichtingsvoorstel mogen maken. Leuk om na de fase van de plattegrond nu de contouren van het echte huis te zien! 

Bouw woning te Vijhuizen interieuradviesBouw woning te VijhuizenBouw woning Vijhuizen interieuradvies Casa FelizBouw woning te Vijhuizen 

 

Verbouwing 30-er jaren villa in Amstelveen

De woning van mijn opdrachtgever in de wijk Elsrijk in Amstelveen wordt flink onder handen genomen! Ik ben gevraagd voor het interieuradvies bestaande uit een lichtplan, een kleuradvies, een materiaaladvies en een interieurplan. Daarna volgt de verdere interieurstyling. Maar eerst verbouwen! Het wordt echt prachtig! Architectonische leiding: Leo van Bemmelen.

verbouwing villa Amstelveen interieurstyling casa felizverbouwing villa Amstelveen olv interieurstyling casa felizverbouwing villa Amstelveen olv interieurstyling casa felizverbouwing villa Amstelveen olv interieurstyling casa feliz

Contact

Casa Feliz

Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen
06-816 17 125