Interieuradvies


Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe interieur? Heeft u begeleiding nodig bij het realiseren van uw nieuwe inrichting of een verbouwing? Wij helpen u bij het maken van een goede indeling en de keuze voor een kleurplan, de verlichting, de vloer, het uitzoeken van meubels en raambekleding. Kijk voor voorbeelden van interieurprojecten en realisaties in onder andere Amsterdam en Amstelveen op de pagina Portfolio. Meer informatie? Bel 06-81617125 of stuur een e-mail naar info@casafeliz-interieur.nl

Compleet interieurplan

Na een oriënterend gesprek wordt een offerte op maat voor u gemaakt. Na akkoord volgt een intakegesprek waarin verder wordt ingegaan op uw woonwensen en de sfeer die u voor ogen heeft. Het complete interieurplan bestaat uit:

- Plattegrond met meubelopstelling

- Sfeerontwerp d.m.v. moodboard

- Kleurplan

- Lichtplan

- Advies voor vloeren, muren en raamdecoratie

Kortom, een professioneel en compleet interieuradvies en interieurontwerp voor de inrichting en interieurstyling van uw woning.

Projectbegeleiding

Bij het bouwen van een nieuw huis of de verbouwing van uw woning komt vaak heel wat kijken. Er moeten snel veel verschillende beslissingen genomen worden, zoals bijvoorbeeld de indeling van een nieuwe keuken met apparatuur of een lichtplan. Keuze's over kleuren, materialen, schilderwerk, vloeren en gordijnen moeten overwogen gemaakt worden. Het is dan fijn om te kunnen sparren over de vele mogelijkheden. Casa Feliz zorgt door middel van projectbegeleiding voor een stukje rust en overzicht in een drukke periode. Natascha Wever fungeert als aanspreekpunt voor uw aannemer of architect met betrekking tot uw nieuwe interieur.