Over Natascha


Casa Feliz wordt gerund door Natascha Wever. Haar uitdaging ligt in het ontwerpen van interieurs die inspireren en aansluiten bij de lifestyle van haar opdrachtgevers. Natascha heeft al veel interieurprojecten en realisaties in Amsterdam, Amstelveen en wijde omgeving op haar naam staan.

"Sfeervol en functioneel wonen is mijn doel bij het ontwerpen en inrichten van interieurs. Een interieur dat aansluit bij uw wensen en lifestyle, een mooie en fijne omgeving waar u kunt ontspannen en genieten. Luxueus en comfortabel. Inspiratie haal ik uit verschillende culturen en stijlen, waarbij ik een harmonieuze balans van vorm, materialen en kleurgebruik nastreef. Mooie accessoires, kunst en groendecoratie zijn de finishing touch in het interieur dat ik op maat voor u ontwerp."


Natascha heeft de opleiding Binnenhuisarchitectuur gevolgd en deze afgerond met het behalen van het diploma, erkend door de Stichting Orde van Register-Interieurontwerpers (S.O.R.). Zij staat ingeschreven bij de International Academy of Interiordesign onder nummer 459. Het hiermee verkregen certificaat van "Master of Interiordesign" staat garant voor deskundigheid en kwaliteit.

Reacties van Klanten

Natascha heeft de verbouwing en inrichting van mijn nieuwe woning in de Jordaan verzorgt.  Het interieurontwerp van het gehele huis is van haar hand. Natascha heeft de bouw begeleid van A t/m Z. Zij zag er persoonlijk op toe dat al mijn wensen werden ingewilligd t.a.v. de bouw. Na beëindiging van de bouw begon het traject van inrichting & styling. Zij heeft ervoor gezorgd dat mijn wensen terugkwamen in het interieur en de styling. Ik kijk terug op een zeer plezierige en professionele samenwerking."
Peter Sijtsma, Amsterdam   
Ontzettend bedankt voor jouw sturing en input voor onze woonkamer! We zijn er nog elke dag ontzettend gelukkig mee! ". Ilonka en Jaap, Almere
"De metamorfose van onze woonkamer heeft heel wat voeten in de aarde gehad! Met Natascha kregen we handvaten die we direct konden gebruiken. Tevens was zij eerlijk over zaken die wij in eerste instantie niet wilden veranderen, maar die volgens haar niet pasten in het interieurplan en de sfeer die we wilden creëren... We zijn zeer blij met onze nieuwe huiskamer annex keuken annex serre uitbouw annex eetkamer. Bedankt voor alles!"
Marco en Joanette, Amstelveen
"Natascha heeft ons laten zien wat je allemaal met een woonkamer kan doen! Een donkere niet gezellige woonkamer heeft ze weten om te toveren tot een plek waar we weer graag vertoeven".
Fam. Van Oene- Jansse,  Amstelveen
"Wij kochten een huis waarbij het bestaande interieur 25 jaar oud was en elke woonfunctie een aparte ruimte besloeg. Wij wilden een grote ruimte waarin alles overloopt. Kortom een grote klus! Via internet viel ons de site van Natascha op. Na het intake gesprek en de bezichtiging van de woning, kwam zij met het ontwerp. Alles bleek een schot in de roos. Het plaatje klopte, de aannemer kon aan de slag. Doordat alles op voorhand was uitgewerkt, verliep de verbouwing voorspoedig en snel. De basis is mooi van eenvoud met veel natuurlijke kleuren en materialen. De aankleding is warm, alles klopt! Natascha is professioneel, rustig, empatisch, initiatiefrijk, flexibel, snel en kritisch. Kortom een perfectionist voor haar klanten!"
"Zeer tevreden over Casa Feliz. Er wordt goed geluisterd naar persoonlijke wensen en dat komt visueel tot uiting op een moodboard en plattegrond. De badkamer die dringend aan een metamorfose toe was is precies geworden zoals we hadden gehoopt".  M.Brandt,  Amstelveen
In juni ben je bij ons geweest voor advies, waarvoor we je zeer dankbaar zijn! Inmiddels hebben we alles op een paar kleine details afgerond. Het resultaat is prachtig geworden en we krijgen echt veel complimenten hierover! Zo leuk! Fam. Tap, Aalsmeer
"Tijdens de renovatie van onze woonkamer hebben wij via een vriendin over Natascha gehoord en haar gevraagd ons te helpen. We hebben gekozen voor een interieuradvies waarbij zij ons adviseerde met in eerste instantie het bepalen van de kleuren op de muren. Zonder haar waren de muren vast weer wit geworden! Maar ook met betrekking tot de indeling van de ruimte, de raamdecoratie, de verlichting, de meubels werden we door haar heel adequaat op weg geholpen. Vervolgens hebben we gordijnen, meubels, kleed en verlichting via Natascha besteld en ook daarover waren we heel tevreden. De kamer is mede dankzij haar heel sfeervol geworden. Wij kunnen haar adviezen zeker aanraden! ". 
Fam. Doeleman, Amstelveen
"Natascha heeft ons erg goed geholpen met het lichtplan en het interieuradvies. Ze is prettig om mee samen te werken, luistert goed naar de wensen en geeft eerlijk advies. Wij zijn erg tevreden met het ontwerp, onze wens om een geheel te maken van het interieur is hierin goed verwerkt".
Fam. Van der Stok, Pijnacker
"In 2013 hebben wij ons dertiger jaren huis helemaal verbouwd. We wilden de sfeer behouden, maar wel met een modernere inslag. Dat is gelukt! Natascha heeft samen met ons nagedacht over kleuren en afwerking van wanden en materialen en kleuren voor vloer en raambekleding. Ook heeft zij ons geholpen met de inrichting van de keuken en badkamer en het uitzoeken van lampen. Het is prachtig geworden. Ruimtelijk en sfeervol. We krijgen dan ook veel complimenten over het resultaat van vrienden en kennissen. Wij hebben je ervaren als een prettige en gedreven professional die goed rekening houdt met de wensen van de klant".
Fam. Van der Woude - Van Beek
Zuidoostbeemster
"We hebben na je presentatie het gevoel dat we ons zelf heel goed kunnen terugvinden in het ontwerp, wat ons de nodige houvast en het fijne gevoel geeft dat de inrichting een harmonieus geheel wordt. Natascha, hierbij willen we je bedanken voor je passende advies en prettige contact".
Fam. Bohlander, Amstelveen
"Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Natascha en wat zijn we weer blij! Het huis moest grondig aangepakt worden en dat is weer gelukt, ook de inrichting bekeken en leuke ideeën gekregen van Natascha. Ik hoop hier nog heel lang met plezier te wonen, maar mocht ik ooit weer gaan verhuizen dan weet ik wie ik zeker weer om advies ga vragen". Heleen en Stefan, Lopik
"Je advies was een schot in de roos, in hectische tijden is het heel prettig om het idee voor de inrichting compleet te hebben. Dankjewel daarvoor".
Wendy H.
"Wij kochten een huis waarbij het bestaande interieur 25 jaar oud was en elke woonfunctie een aparte ruimte besloeg. Wij wilden een grote ruimte waarin alles overloopt. Kortom een grote klus! Via internet viel ons de site van Natascha op. Na het intake gesprek en de bezichtiging van de woning, kwam zij met het ontwerp. Alles bleek een schot in de roos. Het plaatje klopte, de aannemer kon aan de slag. Doordat alles op voorhand was uitgewerkt, verliep de verbouwing voorspoedig en snel. De basis is mooi van eenvoud met veel natuurlijke kleuren en materialen. De aankleding is warm, alles klopt! Natascha is professioneel, rustig, empatisch, initiatiefrijk, flexibel, snel en kritisch. Kortom een perfectionist voor haar klanten!" Miranda en Yvonne, Hillegom